Wie ben ik

Maaike van Zundert

Als ik deze vraag op een pure transparante manier beantwoordt; Ben ik iemand die met veel gevoel, nieuwsgierigheid en humor een journey door het leven maakt. Deze reis is niet altijd simpel, maar wel bijzonder, mooi en leerzaam.

De afgelopen 11 jaar ben ik trauma-maatschappelijk werker geweest. Tijdens deze jaren heb ik veel gewerkt met veteranen en politieagenten met posttraumatische stressstoornis. Op hoog niveau heb ik gewerkt met stress. Door dit werk ben ik ervaren met (problematische) stress gerelateerde klachten. Deze deskundigheid gebruik ik bij the ME journey.

Wil jij ook een happy place hebben?
Meld je nu aan!

Aanmelden
Funfacts

12 feiten over mij

1

Ik ben geen ochtendmens en al helemaal geen maandag mens

2

Mijn favoriete plek is het strand, vooral in september

3

Ik heb steunzolen

4

Blauw is mijn lievelingskleur

5

Van hazelnoten en prei word ik niet blij

6

Ik ben altijd aan het aftellen tot kerst

7

Vroeger wilde ik dierenarts worden

8

Bloemen maken mij gelukkig

9

Ik huil altijd bij de TV-programma's Spoorloos en Hello Goodbye

10

Ik houd niet van water

11

Muziek is mijn katalysator tot emoties

12

Mijn happy-place is Californië