blog

Girls support girls

Door 13 december 2018 Geen Reacties

Een paar weken geleden waren er veel berichten in de media over de Amerikaanse verkiezingen. En daarin zag je een enorme golf van positieve ondersteuning aan vrouwen. Er zijn in Amerika nog nooit zoveel vrouwen toegetreden in het Congres.
Ik ben niet echt politiek gedreven, omdat ik weinig gevoel voel bij de politiek. Maar het feit dat in Amerika de vrouwen zo elkaar ondersteunen en veel vrouwen juist voor vrouwelijke politici stemde zorgde ervoor dat mijn hart ging gloeien.

Dit is een groot bewijs dat als we elkaar steunen we veel verder komen met elkaar. De verleiding om elkaar te veroordelen en (te) kritisch zijn op elkaar zorg er juist voor dat er een enorme kloof ontstaat en dan moeten we het alleen doen. De eenzaamheid is soms voelbaar. Terwijl wij, vrouwen,  juist gemaakt zijn om in een groep samen te werken. Vrouwen die samenwerken en elkaar steunen kunnen “bergen” verplaatsen. Daar ben ik echt van overtuigd.

Laten we alsjeblieft bergen met elkaar verplaatsen, terwijl dat best lastig is in zo’n plat landje als Nederland.
Kies ervoor om het leven niet als een competitie te zien met andere vrouwen. Er is geen algemene startpunt en eindpunt. Iedereen heeft een andere journey.
Dus steun elkaar, moedig elkaar aan zodat we allemaal onze journey kunnen volbrengen en terecht komen bij onze happy place, waar dat ook is.

Je doet het goed en je mag er zijn, welke journey je ook neemt.
Er leiden meerdere wegen naar Rome (als je daar naar toe wilt J )

Kies voor zelfverrijking en zelfonderzoek. Kies voor deze journey! Kies voor the ME journey.

Meld je via de website aan voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Laat een reactie achter